Valea lui Stan, tura de o zi #Sprevarf

 


Este deja iarna pe munte, asa ca va propunem o tura frumoasa in sudul Muntilor Fagaras, pe Canionul Valea lui Stan, un canion spectaculos cu pasaje impresionante!

Data: 18 decembrie
Locuri disponibile – 8
Pret: 220lei/persoana
Ne intalnim dimineata la ora 10 la intrarea in canion pe drumul ce urca spre Barajul Vidraru.(detalii dupa inscriere)
Vom merge pe Valea lui Stan, situata in partea sudica a Fagarasilor, acolo unde timp de 4-5 ore vom urca si cobori prin locuri spectaculoase din inima muntelui, asigurate cu scari si cabluri metalice, pe langa cascade si ochiuri de apa deja inghetate. Vom urca mare parte din canion si apoi vom cobori pe acelasi traseu pana la masini.



Dificultate: medie, cu pasaje expuse dar bine asigurate.
Atentie! Tura noastra se va derula in muntilor Fagaras, asa incat trebuie sa aveti la voi haine groase, o geaca impermeabila si rezistenta la vant, bluza de corp sintetica, pantaloni de trekking, caciula sau cagula, bocanci de munte, parazapezi, manusi, lanterna frontala, ochelari de soare, bete de trekking sau piolet, ham, carabiniera cu filet, casca, coltari, trusa medicala si obligatoriu Voie Buna!!!
Daca doriti si aveti nevoie, puteti inchiria de la noi echipament tehnic de alpinism:
- ham alpinism dotat cu anou si carabiniere, casca, piolet si coltari - 100 lei setul complet(sau 35 lei piesa).
Pentru a lua parte la acest eveniment trebuie sa ne confirmati participarea prin mesaj privat sau la telefon/whatsApp si sa ne spuneti cate ceva despre experienta dumneavoastra de iarna in munti, ulterior achitand avans sau integral suma pana in data de 15 decembrie! In caz de retragere cu mai putin dupa data de 15 decembrie trebuie sa gasiti inlocuitor!
Informatii despre tura si inscrieri numai la adresa:
drumetiiinromania@gmail.com sau la telefon/whatsApp
+40726 279 537.
Ne vedem prin munti ! #Sprevarf

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Varful Moldoveanu pe 28 decembrie #Sprevarf

De la Balea la Negoiu, 17-19 iunie

Jurnal din Himalaya – Pregătirea Expediţiei